• darkblurbg

Eva Aykaz

Na het afronden van mijn studie Management, Economie en Recht ging ik in 2007 aan de slag bij ABN AMRO bank. Ik werkte als relatiemanager bij Corporate Cliënts, waar ik grootzakelijke klanten bediende, en als private banker bij MeesPierson voor vermogende directeur-grootaandeelhouders.

In de 11 jaar dat ik bij de bank werkte, zag ik de wereld van de financiële dienstverlening veranderen. Wet- en regelgeving is strenger geworden, de winstmarges staan onder druk en steeds lagere rentestanden. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en met de opkomst van fintechs zijn innovatieve proposities geïntroduceerd. Door toegenomen digitalisering is het mogelijk om veel bankzaken zelf te doen. Daarom wordt er minder service verleend en heeft maatwerk plaatsgemaakt voor standaardoplossingen. Mijn rol als private banker veranderde en daarin was ook minder ruimte voor ondernemerschap. 

Voor mij was dit een stimulans om te doen wat ik altijd heb willen doen, ondernemen. Ik vind het belangrijk om klantgericht te werken. Maatwerk te kunnen bieden. En mijn klanten volledig te ontzorgen. Door een breder pallet aan diensten te bieden en onafhankelijk te zijn is dit mogelijk. Ik heb nu de vrijheid om samenwerkingen aan te gaan met een klantgroep waar ik echt affiniteit mee heb. Ik kan invulling geven aan de caseload en aan de omvang van mijn klantportefeuille en hierdoor betere service bieden. Deze ruimte helpt mij om echt vanuit passie mijn werk te doen. 

Als founder van WealthfulPlanning heb ik een sterk team van financiële specialisten om mij heen gebouwd. Ik ben een resultaatgerichte doener met een pragmatische instelling. Ik sta in voor de hoogste service en ontzorg mijn klanten privé en zakelijk. Voor mij is er weinig mooier dan me op financieel en organisatorisch gebied in te spannen en zo de wensen, doelen en dromen van mijn klanten te verwezenlijken.