• darkblurbg

Financieel Managementplan 

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin geven wij een uitgebreide toelichting op onze dienstverlening en horen we graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn.

Als we beiden een goed gevoel hebben bij het aangaan van een samenwerking, brengen we de huidige financiële situatie in kaart en leggen we de doelstellingen ten aanzien van je inkomen en vermogen vast. Op basis hiervan wordt een financieel managementplan opgesteld. Dit geldt als vertrekpunt voor alles wat we doen. Het opgestelde plan wordt door WealthfulPlanning gemonitord en evalueren we gezamenlijk periodiek.

Heb je geen behoefte aan financieel management, maar wel aan organisatorische ondersteuning in jouw onderneming? We staan open voor een gesprek waarin jij je wensen kenbaar maakt. In overleg is er veel mogelijk.

Kosten

In tegenstelling tot traditionele partijen hanteert WealthfulPlanning geen vermogensnorm. Onze kosten worden niet bepaald door volume of belegbaar vermogen. 

Onze visie is dat financieel ontzorgen voor een grote doelgroep toegankelijk moet zijn. Daarom maakt WealthfulPlanning het mogelijk om, ongeacht de grootte van het vermogen, gebruik te maken van de diensten van een financieel regisseur.

We bieden diensten op basis van een vast uurtarief of flexibele abonnementsvorm. Op basis van de te verrichten werkzaamheden zullen wij vooraf een offerte opmaken en aangeven wat onze begeleidingskosten zullen zijn. Tijdsefficiency en kostenbesparing zal ruimschoots opwegen tegen de begeleidingskosten. Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken wij de mogelijkheden. 

Privacy

Vertrouwen en discretie is de basis van ons werk. Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en jouw privacy gewaarborgd is.

Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. Wij slaan jouw gegevens uitsluitend op in de cloud. Toegang tot persoonsgegevens wordt door middel van tweestapsverificatie afgeschermd met gebruikersnaam en wachtwoord. Wij beschikken over een digitale back up van het klantenbestand.

In de privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met de informatie die we over jou te weten komen.

Heb jij meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek